Internasjonal anerkjennelse

03.okt 2022
Aktuelt

Internasjonal anerkjennelse

Av Vibeke Abrahamsen

Tvillingfabrikken AS leverer faglig artikkel til Hawaii International Conference on System Sciences, HICSS.

HICSS
Hawaii International Conference on System Sciences (HICSS) er verdenskjent for å være den lengstlevende konferansen for informasjonsteknologi. Helt siden 1968 har konferansen blitt arrangert med topp-deltakere innen akademia og industrien fra over 60 land. Konferansen inviterer til utveksling av informasjon innenfor data- og systemforskning. Ifølge Microsoft Academic så rangerer HICSS som nummer 36 av 4.444 internasjonale konferanser. Neste HICSS arrangeres på Hawaii 3.-6. januar 2023.

TVILLINGFABRIKKEN
Inkubatorbedriften, Tvillingfabrikken, har kommet gjennom nåløyet med å få publisert en artikkel i forbindelse med HICSS. Sammen med Filippo Sanfilippo fra Universitetet i Agder har Even Falkenberg Langås, Halima Zahra Bukhari og Stian Robstad fra Tvillingfabrikken AS forfattet artikkelen «Pervasive and Connected Digital Twins for Edge computing Enabled Industrial Applications».

– Det er veldig hyggelig å bli omtalt. Min kollega, Even, professor Filippo Sanfilippo fra Universitetet i Agder og jeg drar til HICCS-konferansen på Hawaii i januar for å presentere artikkelen, forteller gründer og grunnlegger av Tvillingfabrikken, Klaus Espegard.

Proventia vil fokusere ytterligere på internasjonalisering hos våre inkubatorbedrifter og Tvillingfabrikken går foran som et godt eksempel på hvordan gjøre seg bemerket utenfor Norge.

Tvillingfabrikken organiserer dine «big data» til et visuelt og kraftfullt verktøy. Selskapet utvikler «digitale tvillinger» av fysiske produkter, maskiner, produksjonsprosesser og forsyningskjeder til konkurransefortrinn for den landbaserte industrien og varehandelen i Norge, og verden for øvrig. Dette gjøres ved å kombinere det beste fra AI og IoT med visuelle 3D-simuleringer.

MARKED I VOLDSOM VEKST
«Digital Twin Market» er i voldsom vekst. Det anslås en vekst fra NOK 75 milliarder i 2022 til over NOK 800 milliarder i 2027, i følge Markets and Markets. Det forventes å vokse med en årlig vekstrate på 60 % i samme periode.

Proventia gratulerer Tvillingfabrikken og ønsker lykke til i januar!

Tvillingfabrikken

På bildet er forfatterene av artikkelen. Fra venstre; Even Falkenberg Langås, Stian Robstad og Halima Zahra Bukhari, alle fra Tvillingfabrikken. Til høyre Erling Hoftun. Bilder er tatt ved en tidligere anledning, Industriuka 2022.